Joomla Gratis Templates by Best Web Host

HOGYAN KELL ELKÉPZELNI EGY ÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓT? MIT KAPOK A PÉNZEMÉRT?

Az építési útmutatókat hajóépítésről szóló könyveknek is nevezhetjük, amelyek akár 60-80 oldalon, színes fotókkal, rajzokkal, ábrákkal illusztrálva, részletesen, lépésről-lépésre viszik végig az olvasót a hajóépítés egyes fázisain. Az útmutatók a részletes műszaki rajzok mellett a különböző hajóépítési fogásokat, trükköket és részletes magyarázatot tartalmaznak ezért teszik lehetővé a sikert egy kezdő hajóépítő számára is.

Az útmutatók színesben vannak kinyomtatva és be is vannak kötve (spirálfűzéssel), hogy tartós kézikönyvként szolgálják a használójukat.

Az építési útmutató megvásárlása egy hajó építésére jogosít fel. További hajók építése esetén a tervezőt vagy a forgalmazót értesíteni kell, és számára felhasználói díjat kell fizetni, amely az eredeti tervhez képest alacsonyabb áru vagy ingyenes.

A tervek könnyű másolhatósága miatt nem áll módunkban visszavásárlási garanciát biztosítani. 

A vevő belátása szerint választja ki a számára legkedvezőbb hajótípust. A kapcsolódó információk (Web-oldal) a tervező egyéni véleményét fejezik ki a típusok előnyeivel és jellemzőivel kapcsolatban.

Tekintve, hogy az építés menete és a felhasznált anyagok a tervező hatáskörén kívül esnek, a végtermékre nem tudunk garanciát vállalni.
Fontos kiemelni, hogy a felhasználó dönti el mikor és hova megy hajózni, és a számára legkényelmesebb és legbiztonságosabb módon használja az adott vízi járművet, ami a megfelelő ruházat és életmentő felszerelés használatát is jelenti.